No. 1-2019 Enjoy Brocante nu in de winkel

Enjoy Brocante nummer 1 is vanaf 15 januari 2019 verkrijgbaar in de winkel! Bekijk hieronder alvast een klein voorproefje (voorheen Brocante Blog Magazine).

Ben je geen abonnee? Koop dan de 1e editie van 2019 in de boekhandel, supermarkt of bij een brocantewinkel bij jou in de buurt. Verkrijgbaar bij meer dan 2.500 verkooppunten (boekhandels en supermarkten) in Nederland en België. Of haal hem bij jouw brocantewinkel.

130 pagina’s interieurinspiratie! Maar liefst 6 uitgebreide binnenkijk reportages, onder meer; een authentieke Franse sfeer, een sfeervol industrieel interieur met natuurlijke materialen, een mix van oud brocante met nieuw.

Onder meer in dit nummer:

 • Kalender: De leukste brocantefairs van januari tot en met maart
 • De avonturen van De Baretjes ‘en route’ in Frankrijk
 • Maar liefst 6x binnenkijken!
 • Wonen in een Wealden Hall House uit 1475 in Kent
 • Thuis bij…Michele in Zwitserland
 • Groen in huis: gemakkelijke kamerplant
 • 130 pagina’s wooninspiratie

En nog veel meer!

TIP
Kan je het magazine niet vinden bij jou in de buurt? Kies dan hier jouw persoonlijke abonnement met korting. Elke editie wordt gratis bij jou thuisbezorgd!

3 gedachtes op “No. 1-2019 Enjoy Brocante nu in de winkel”

 1. Yolanda Heuzen

  Prima naam, de oude naam stoorde mij iedere keer als ik hem zag want niet passend bij een tijdschrift (bij een blog natuurlijk wel). Ben benieuwd naar wat jullie dit jaar zoal uit zullen brengen. Liefde voor Brocante gaat dit jaar terug van 6 naar 4 magazines dus er ligt een mooie kans voor jullie om het aantal lezers flink uit te breiden. Succes!

  Yolanda Heuzen

 2. Trijnie Klein de Wolf

  Prima naam en prachtig tijdschrift en mooie boeken. Ik heb ze allemaal, maar kan helaas geen abonnement hier in Duitsland nemen maar kan de tijdschriften gelukkig in Enschede kopen, iets wat ik trouw doe. Ook ik verzamel van alles, maar vooral antieke poppen, boeken, speelgoed, enz. Samen met een bevriend kunstenaar heb ik destijds porseleinen portretpoppen ontworpen voor een fabriek in Duitsland. Nu weet u een beetje over een zeer enthousiaste abonnee.
  Ga zo door en ik wens u ook in de toekomst heel veel succes.

  Vriendelijke groet,
  Trijnie
  Duitsland

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.