Klantenservice

Abonnementsvragen

Aboland verzorgt de abonnementen administratie van Enjoy Brocante. Voor adreswijzingen, vragen over een factuur/betaling, bezorging, opzeggen et cetera. Neem dan contact op met Aboland.

De klantenservice is bereikbaar van ma t/m vr 09.00-17.00 uur

Andere vragen

Heb je een andere vraag, opmerking of iets anders? Stuur ons dan een berichtje. Uiterlijk binnen twee werkdagen ontvang je een antwoord van ons.

Bij vragen over uw abonnement kunt u terecht bij Aboland.

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Klik dan hier en bekijk alle veelgestelde vragen.

Enjoy Brocante verschijnt 6 maal per jaar.

No 1 – 1 februari
No 2 – 22 maart
No 3 – 24 mei
No 4 – 19 juli
No 5 – 20 september
No 6 – 22 november

Vul op het aanvraagformulier (pagina “abonneren”) eerst de gegevens van de ontvanger in. Geef dan op het aanvraagformulier aan dat het een cadeauabonnement betreft en vul bij factuuradres uw gegevens in. Cadeauabonnementen stoppen automatisch na afloop van de abonnementsperiode.

Uw abonnement gaat automatisch in met ingang van het eerstvolgende nummer. De verschijningsdatum van uw eerste nummer staat vermeld in de bevestigingsmail. In sommige gevallen is het mogelijk uw abonnement in te laten gaan met de laatst verschenen editie. Deze ontvangt u dan binnen enkele dagen na uw aanmelding.

Ga je verhuizen? Geef je adreswijzing dan minimaal vier weken voor het verschijnen van de komende editie door. Zo weet je zeker dat je het nieuwste nummer op het juiste adres ontvangt. Stuur dan een e-mail naar klantenservice@aboland.nl. Of vul hier het online formulier in.